Hundpodden Vår Bästa Vän

Hur kan du hålla din hund mentalt och fysiskt aktiverad även när vädret inte tillåter utomhusaktiviteter? Gabriella Boijsen, instruktör vid R+ Hundskola och expert inom beteende, inlärning och tillämpad beteendeanalys, kommer i veckans avsnitt att ge dig en mängd enkla och roliga idéer för inomhusaktivering samt viktiga faktorer att tänka på under processen.

Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett stort hus kommer detta avsnitt att ge dig verktygen du behöver för att hålla din hund glad, frisk och aktiverad i hemmet. Vi kommer att diskutera vad som är viktigast att tänka på när man vill aktivera sin hund inomhus och ge exempel på aktiviteter som du kan göra tillsammans med din fyrbenta vän.

Gabriella kommer också att dela med sig av sina bästa tips för att skapa en balans mellan inomhus- och utomhusaktivering, och hur man kan anpassa inomhusaktiveringen efter hundens ålder, ras och fysiska förmåga. Vi kommer att utforska olika sätt att utmana hundens sinnen, använda leksaker och hjälpmedel för inomhusaktivering, samt integrera inomhusaktivering i hundens dagliga rutin.

Under avsnittet kommer vi att besvara frågor som: Hur kan man skapa en lugn och avslappnad miljö för inomhusaktivering? Vilka typer av fysiska aktiviteter kan man göra med sin hund inomhus? Hur kan man använda foderleksaker och stimulera hundens nos? Dessutom kommer vi att diskutera fördelarna med att engagera hundens hjärna genom inomhusaktivering och hur man kan inkludera belöningar och positiv förstärkning.

Vi kommer också att utforska hur du kan involvera andra familjemedlemmar, inklusive barn, i inomhusaktiveringen och göra det till en social aktivitet för hela familjen. Så sätt dig bekvämt och låt oss tillsammans med Gabriella Boijsen upptäcka nya sätt att skapa glädje och utmaningar för din hund inomhus, oavsett väder eller utrymme.

Stötta Hundpodden VBV:s fortsatta överlevnad!
Jag är en stolt och naiv folkbildare inom hund som vägrar gömma kunskap bakom betalväggar, jag tror på "pay what you want"-filosofin och att podden måste vara gratis och tillgänglig för alla.

Ditt bidrag beskattar jag och gör att jag på heltid kan folkbilda hundsverige. 

SWISH 123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på
Patreon.com/HundpoddenVBV 

Direct download: S_inomhusaktiverar_du_din_hund.mp3
Category:general -- posted at: 1:01am BST