Hundpodden Vår Bästa Vän

I detta avsnitt tar vi upp en situation som många hundägare ställs inför: hur kan vi bäst förbereda oss och våra hundar för att hantera besökande gäster på ett sätt som främjar en harmonisk miljö? För att hjälpa oss med detta ämne har vi med oss Jessica Mann, en erfaren instruktör och hundbeteendeutredare på Motiverade Hundar, som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och råd.

Har du någonsin undrat vilka tekniker och strategier som är bäst för att säkerställa att våra hundar är bekväma och avslappnade under en dynamikförändring? I detta avsnitt kommer Jessica att ge oss konkreta verktyg för att skapa trygghet och harmoni för alla flockmedlemmar, oavsett om det handlar om introduktion av nya gäster eller förändringar i flocken.

Vi kommer att utforska olika indikatorer i hundens beteende som kan signalera problem efter flockbyten och lära oss hur vi kan sätta gränser och skapa trygghet för alla. Genom att lyssna på Jessica och vår lyssnargäst kommer du att få praktiska tekniker och strategier för att skapa en harmonisk och balanserad miljö för din hund när gäster kommer och flocken förändras.

Oavsett om du har en seniorhund, valp eller en omplaceringshund, kommer du någon gång att få besök i ditt hem. Genom att tillämpa Jessicas kunskap och erfarenhet kan du skapa en trygg och avslappnad atmosfär för både dig och din hund. Ta del av hennes tips och råd för att främja en harmonisk miljö när flocken förändras.

Podden ska vara gratis att lyssna på! Tycker du också det?
VBV är ett folkbildande projekt med relationen i fokus för att höja kunskapsnivån om hund. Jag vill inte låsa podden bakom en betalvägg och är därför beroende av att du som också delar min uppfattning hjälper mig.
Podden har helt gratis att lyssna på, men långt från gratis att göra  Ditt bidrag beskattar jag, jag räknar inte ditt bidrag som en gåva eftersom mitt arbete för att sprida kunskap och information om hund är något jag betraktar som en motprestation.

Alla bidrag – stora som små – tas tacksamt emot på Swish:
📲123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på Patreon!

www.Patreon.com/HundpoddenVBV

Om du vill stötta på ett annat sätt så uppskattar jag om du skulle kunna betygssätta och recensera VBV i din poddapp!
📷 Instagram - @HundpoddenVBV
📷 Instagram - @Gurgin
⌨️ Facebook - Hundpodden Vår Bästa Vän

Direct download: Nr_du_fr_gster_och_flocken_frndras.mp3
Category:general -- posted at: 1:01am BST