Hundpodden Vår Bästa Vän

I Hundsverige pratar vi mycket om att ge våra hundar frihet och strävar ständigt efter att göra dem lyckliga och tillfreds. Jag får ofta meddelanden från hundägare som försöker göra allt och lite till för sina hundar, hundar som de upplever kräver mer av både saker och tjänster. Men frågan är: Hur sopar vi lagom? Kan vi stötta våra hundar utan att överbeskydda dem?
Om det här samtalar jag djupgående med hundinstruktörerna, beteendeutredarna och yrkeslärarna Anna Lindquist och Marja Seidemo från Hundvetare.

I detta avsnitt kommer vi att utforska hur vi genom att ge hunden utmaningar och möjlighet att lösa problem på egen hand kan skapa en hälsosam relation som gynnar både oss och våra hundar. Vi kommer att diskutera när curling kan leda till oönskade beteenden, vad det betyder för hunden och om det ens är negativt.

Vi kommer också att undersöka olika sätt att förhindra curling och hjälpa hundar att bli mer självständiga och självsäkra. Vi utforskar hur man hittar en balans i relationen till sin hund och ger den möjlighet att ta sig an utmaningar och lösa problem på egen hand.

Podden är inte inlåst bakom en betalvägg, och det är medvetet.
Kunskap ska vara tillgänglig för alla, oavsett ekonomisk situation.
Jag vägrar att gömma undan värdefulla samtal och insikter bakom betalväggar. Alla ska ha rätt till evidensbaserade samtal med Sveriges ledande hundexperter som fokuserar på att stärka relationen mellan människa och hund.

För att göra detta möjligt behöver jag ditt stöd.
Varje bidrag, oavsett belopp, spelar en avgörande roll för att jag ska kunna fortsätta att folkbilda Hundsverige.
Ditt bidrag beskattas och används för att sprida kunskap och insikter till en bred publik.

Du kan enkelt stödja Hundpodden Vår Bästa Vän genom att Swisha ditt bidrag till:
123 267 77 63.

Eller bli månadsgivare på:
Patreon.com/HundpoddenVBV

Direct download: Curlar_jag_hunden_-_S_sopar_vi_lagom.mp3
Category:general -- posted at: 1:01am BST