Hundpodden Vår Bästa Vän

SÄSONGSPREMIÄR!

I det första avsnittet tar vi oss an det knepiga ämnet ryggproblem hos hundar tillsammans med den erfarna experten Annika Falkenberg. Det här avsnittet är perfekt för alla hundägare som vill vara uppmärksamma och förebygga eventuella problem som kan uppstå.

Vi dyker djupt ner i ämnet och utforskar hur man faktiskt kan upptäcka om ens fyrbenta vän lider av ett jobbigt ryggtillstånd. Annika delar med sig av värdefulla tips och råd för att hjälpa oss identifiera tecken på ryggbesvär hos hundar. Dessutom tar vi upp de faktorer som kan bidra till utvecklingen av sådana problem.

Under avsnittet får vi också en inblick i vilka typer av ryggproblem som veterinärer oftast stöter på på djursjukhus. Annika berättar om de vanligaste diagnoserna och vilka metoder veterinärerna använder för att fastställa ryggproblem hos hundar. Vi får även en överblick över de olika behandlingsalternativen som finns tillgängliga för att lindra smärta och förbättra hundens livskvalitet.

Annika Falkenberg, legitimerad sjukgymnast med inriktning veterinärmedicin och har arbetat heltid kliniskt med hund i 20 år inom ramen för Djurhälsopersonal under Jordbruksverkets regler. Annika är författare till fyra böcker på temat friskvård. ”Friskvård för hund”, ”Friskvårdens grundstenar för valp- och unghund”, ”Rörelseboken” 2017 och ”Massageboken”. 

Hjälp! Säsong 14 saknar sponsorer... Vill du stötta VBV?
Podden är inte låst bakom en betalvägg eftersom att jag vägrar gömma kunskap bakom betalväggar. För att alla, oavsett ekonomisk situation, ska få tillgång till VBV:s evidensbaserade samtal med fokus på relationen med Sveriges ledande hundexperter så utgår jag ifrån "pay what you want"-filosofin.

Ditt bidrag beskattar jag och gör att jag på heltid kan folkbilda hundsverige. 

SWISH 123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på
Patreon.com/HundpoddenVBV 

Hjälp fler att hitta podden genom att betygssätta och recensera VBV i din poddapp!
📷 Instagram - @HundpoddenVBV
📷 Instagram - @Gurgin
⌨️ Facebook - Hundpodden Vår Bästa Vän

Direct download: Allt_om_ryggproblem_hos_hund.mp3
Category:general -- posted at: 9:20pm BST