Hundpodden Vår Bästa Vän

Hur kan vi stötta våra hundars välbefinnande genom att förstå deras känslor och handlingar?
I detta avsnitt får lyssnaren Linnéa och hennes Malinois hjälp av Marja Seidemo från Hundvetare, en erfaren beteendeutredare och hundinstruktör.

Linnéa tog Max som omplacering när han var ett år gammal från ett hem som inte visste vad som krävdes för den här typen av hund. Max hade inte fått några rutiner i livet, och tidigt märkte Linnéa att han inte var van vid koppel. Han började ladda när han hörde eller såg bilar komma på hundratals meters avstånd och började skälla och göra utfall, vilket ledde till att han började bita ägaren. Nu är Max på en ny plats i livet, men han kan fortfarande behöva hjälp med bilar i stressiga situationer. Just nu behöver han lära sig att gå i koppel och miljötränas.

Upptäck hur du kan hjälpa din hund att hantera stress och beteendeproblem på ett positivt sätt och få praktiska tips och strategier för att förbättra relationen mellan dig och din hund!

💚 Varje gång du ger din hund klimatsmart, djurvänlig och näringsriktig kost från Vecanis så stöttar du podden 💚

Vecanis är den enda leverantören som erbjuder 100% växtbaserat foder, godis och tuggisar med ett lägre ekologiskt fotavtryck. Varje köp hos www.Vecanis.se stöttar inte bara din hunds hälsa utan även vår planet, djuren och Hundpodden Vår Bästa Vän.

Stötta Hundpodden VBV:s fortsatta överlevnad!
Jag är en stolt och naiv folkbildare inom hund som vägrar gömma kunskap bakom betalväggar, jag tror på "pay what you want"-filosofin och att podden måste vara gratis och tillgänglig för alla.

💌 SWISH
123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på: 
💌 Patreon.com/HundpoddenVBV

Direct download: Att_hantera_kanslor_och_beteenden_-_Expert_coachar_lyssnare.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am BST

1