Hundpodden Vår Bästa Vän

Lyssnaren Julia som delar sitt liv med omplaceringshunden Pinch coachas i det här avsnittet av hundpsykologen Sandra Tigerlind. Trots Pinchs charm och unika personlighet stöter Julia på beteendeproblem, inklusive problematiskt bitsbeteende. För Julia, som hanterar ADHD, har hundens utmaningar ibland förvärrat perioder av depression och stress, vilket påverkar hennes förmåga att njuta av sociala aktiviteter och resor, något hon innerligt önskar.

I avsnittet diskuteras Julias inre konflikt och beslutsångest kring att eventuellt omplacera Pinch. Hon drömmer om att hitta rätt matchning för Pinch samtidigt som hon söker efter en hund som bättre passar hennes livsstil och behov.

Sandra Tigerlind, hundpsykolog och grundare av Black Dog Foundation, delar sin expertis och coachar Julia genom denna utmanande tid. Sandra specialiserar sig på rädda, traumatiserade och osäkra hundar, och ger värdefulla insikter och strategier för att hjälpa Julia och Pinch hitta en balanserad väg framåt.

💚 Stötta podden samtidigt som du ger din hund näringsmässigt komplett och balanserad mat från Vecanis! 💚

Vecanis är ensamma med att erbjuda 100% växtbaserat foder, godis och tuggisar med lägre tassavtryck. Varje köp hos www.Vecanis.se stöttar inte bara din hunds hälsa utan även vår jord, djuren och Hundpodden Vår Bästa Vän.

Podden är inte låst bakom en betalvägg eftersom vi vägrar gömma kunskap bakom betalväggar. För att alla, oavsett ekonomisk situation, ska få tillgång till VBV
samtal med Sveriges ledande hundexperter utgår vi ifrån ”pay what you want”-filosofin.

💌 SWISH 123 267 77 63 💌 Patreon.com/HundpoddenVBV

Direct download: Ska_jag_omplacera_eller_inte_-_Hundpsykologen_coachar_lyssnare.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am BST