Hundpodden Vår Bästa Vän

I säsongspremiären av VBV dyker vi djupt in i världen av lek och belöningsutveckling tillsammans med den erfarna djurpedagogen Josefin Linderström.
Hur kan vi använda olika lekar för att stärka bandet och samarbetet med våra fyrbenta vänner?
Vilka belöningsstrategier fungerar bäst för att motivera hundar med specifika beteenden?
Detta avsnitt ger dig de bästa förutsättningarna att förstå och använda lek för att bygga en starkare relation med din hund.

Häng med när vi möter Josefin Linderström, en erfaren hundtränare och instruktör som specialiserar sig på belöningsbaserad träning och lågaffektivt bemötande, som delar med sig av sina insikter om hur lek kan användas som ett verktyg för att skapa en djupare och mer harmonisk relation med din hund.
Vi diskuterar viktiga frågor, såsom hur olika typer av lekar kan användas för att öka samarbetsviljan och hur man bäst motiverar hundar med specifika behov, som rädslor eller överaktivitet.

Vi går djupare och utforskar praktiska tips för att införliva lek och belöningar i vardagen. Josefin delar med sig av sina strategier för att anpassa lek och belöningar efter hundens ålder, fysiska förmågor och personlighet. Du kommer också få värdefulla råd om hur man undviker vanliga misstag när det gäller lek och belöningar samt hur man kan använda både lek och mat som effektiva belöningar på ett balanserat sätt.

Vill du stötta podden och samtidigt ge din hund näringsmässigt komplett och balanserad mat?
Då är Vecanis, Sveriges största veganska hundwebshop, svaret.

Vecanis erbjuder 100% växtbaserat foder, godis och tuggisar med ett mindre miljöavtryck. Perfekt för allergiska hundar!
När du matar din hund med Vecanis, matar du också Hundsverige med kunskapsbaserade samtal från Sveriges största hundexperter.

Ditt bidrag beskattar vi och det gör att vi på heltid kan folkbilda hundsverige.

SWISH 123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på
Patreon.com/HundpoddenVBV

Direct download: Lek_och_Beloningsutveckling_-_Stark_bandet_med_din_hund_.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am BST