Hundpodden Vår Bästa Vän

Datum: 1:a november kl 19.00
Plats: Twang på Katarina Bangata 25 i Stockholm.
Entré (Endast 30 biljetter): 160:- och ett glas vin ingår i priset.

Köp dina biljetter via e-mail (och skriv hur många du vill ha) till adressen: varbastavan@gmail.com

Separationsångest är något av de vanligaste en hund kan drabbas av.
I Hundsverige pratas det mycket om den överhängande risken för "coronahundarnas" känslighet för separationsångest eftersom att många har blivit vana med en familj som stannar hemma.

Nu har du chansen att ställa dina frågor om separationsångest till etologen och författaren Ingrid Tapper, som främst inriktat sig på mentalitet och beteende och skrivit 8 hundböcker, på Twang som är ett av Södermalms (Stockholm) mest legendariska caféer.

Efter att ha kvantifierat alla inkomna lyssnarfrågor som inkommit till Hundpodden Vår Bästa Vän kan jag nu se att separationsångest hos hundar är den näst mest vanligaste efter aggressionsrelaterade problem.
Tack och lov kan vi tvåbenta hjälpa till med separationsångest hos våra hundar.

🎤 Om du vill ställa din fråga till Ingrid Tapper så har du större chans att få just din fråga besvarad om du dyker upp tidigt och informerar mig om din fråga!

🔴 Ingrid Tapper är en flitigt anlitad etolog för föredrag och seminarier om hundars beteende och har skrivit en rad populära böcker i ämnet.
Ingrid ägnar mycket tid till forskning om allt som har med hunddjur att göra. Hon har tidigare utgivit Hur lär hunden? (2001), Etologiboken - om hundars beteende (2002) och Agility som hobby - vardagskul med hunden (2002).
Av alla böcker Ingrid Tapper har skrivit så är "Hundars rädsla och aggressioner" min absoluta favorit.

Din entrébiljett gör att jag kan fortsätta göra podden, på plats får du gärna swisha ett bidrag så att jag kan få råd att göra säsong 12 av Hundpodden Vår Bästa Vän!

Direct download: infr_talkshowen_1_nov_-_2021-10-28_15.56.mp3
Category:general -- posted at: 3:02pm BST