Hundpodden Vår Bästa Vän

Hur hanterar man sin hund när den plötsligt blir en "galenpanna"? Veckans gäst, Lena Gunnarsson, erfaren hundtränare och författare, beskriver detta tillstånd och hjälper oss att förstå och hantera det på bästa sätt.

I veckans avsnitt utforskar vi orsakerna bakom detta beteende och hur du som hundägare kan träna och stödja din hund.

Några frågor jag ställer:
🔹 Vilka är de vanligaste orsakerna till att hundar utvecklar "galenpannan" och hur kan vi som ägare börja identifiera och hantera dessa beteenden?
🔹 Kan du dela med dig av några konkreta metoder för att hjälpa hundar att växla mellan hög och låg aktivitetsnivå?
🔹 Hur kan vi använda fokusövningar för att hjälpa våra hundar att varva ner och upprätthålla lugn i olika situationer?
🔹 Vilka strategier rekommenderar du för att hantera störningar under träning och hur kan vi träna våra hundar för att behålla fokus trots yttre distraktioner?
🔹 För hundar som har svårt att arbeta när andra hundar är närvarande, vilka metoder och övningar skulle du rekommendera för att bygga upp deras självkontroll och fokus i sådana situationer?

Vi diskuterar praktiska strategier för att reglera hundens aktivitetsnivå, bibehålla fokus och lugn, samt vikten av att anpassa träningen efter hundens individuella behov. Lena delar också med sig av tips för att hantera störningar och stress.

Vill du stötta podden och samtidigt ge din hund näringsmässigt komplett och balanserad mat? Då är Vecanis, Sveriges största veganska hundwebshop, svaret.

Vecanis erbjuder 100% växtbaserat foder, godis och tuggisar med ett mindre miljöavtryck. Perfekt för allergiska hundar! När du matar din hund med Vecanis, matar du också Hundsverige med kunskapsbaserade samtal från Sveriges största hundexperter.

Ditt bidrag beskattar vi och det gör att vi på heltid kan folkbilda Hundsverige.

SWISH 123 267 77 63

Eller bli månadsgivare på
Patreon.com/HundpoddenVBV

www.Vecanis.se

Direct download: Hantera_Galenpannan_-_Tips_och_metoder_for_att_forsta_din_hund_battre.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am BST