Hundpodden Vår Bästa Vän

I veckans avsnitt utforskar vi beteendeförändring hos hundar och hur du kan uppnå framgång även utan att träna perfekt.

Från att avmystifiera vanliga missuppfattningar bland hundägare till att dela inspirerande exempel på små förändringar med stor inverkan på hundars beteende, tar Milene oss med på en resa genom belöningsbaserade metoder och positiv förstärkning.

Gästar gör Milene Wallin, certifierad beteendeutredare från Braver Dogs, som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet inom området.

Jag ställer frågor som:
🔹 Varför är det viktigt för hundägare att förstå att de inte behöver träna perfekt för att få resultat när det gäller beteendeförändring hos sina hundar?
🔹 Vilka vanliga missuppfattningar ser du hos hundägare när det gäller att uppnå beteendeförändring hos sina hundar?
🔹 Hur kan hundägare integrera belöningsbaserade metoder och positiv förstärkning i sin träning för att främja beteendeförändring?
🔹 Vilka tips och råd har du för hundägare som kanske känner sig överväldigade av tanken på att träna sin hund och behöver lite extra motivation för att komma igång?

💚 Stötta podden och ge din hund näring från Vecanis för en välbefinnande och balanserad kost! 💚

Vecanis är den enda leverantören som erbjuder 100% växtbaserat foder, godis och tuggisar med ett lägre ekologiskt fotavtryck. Varje köp hos www.Vecanis.se stöttar inte bara din hunds hälsa utan även vår planet, djuren och Hundpodden Vår Bästa Vän.

Podden är tillgänglig för alla och är inte låst bakom en betalvägg. Vi tror på att dela kunskap fritt och tillämpar därför en "betala vad du vill"-filosofi på våra avsnitt.

💌 SWISH 123 267 77 63 💌 Patreon.com/HundpoddenVBV

 
Direct download: Det_har_behover_du_verkligen_veta_om_beteendeforandring.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am BST